Υλικά:
Για 4-6 άτομα
Για το γλυκό
220 γραμμάρια κάσιους
220 γραμμάρια φιστίκια Αιγίνης
50 γραμμάρια κράνμπερι
220 γραμμάρια φρούτα γλασαρισμένα
100 γραμμάρια αμύγδαλα λευκά ελαφρώς καβουρδισμένα στο φούρνο
600 γραμμάρια κουβερτούρα κομμένη σε πολύ μικρά κομμάτια
200 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
80 γραμμάρια μέλι
Εκτέλεση:
Ένα εξαιρετικό γλύκισμα που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους
Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος μαζί με το μέλι στους 90 βαθμούς. Στη συνέχεια λιώνουμε την κουβερτούρα στον φούρνο μικροκυμάτων ή σε μπεν μαρί και αναμειγνύουμε με την κρέμα γάλακτος και το μέλι πολύ καλά.
Προσθέτουμε τους ξηρούς καρπούς και τα γλασαρισμένα φρούτα.
Αδειάζουμε το μείγμα σε μία στρογγυλή φόρμα του 1½ κιλού και την τοποθετούμε στο ψυγείο έως ότου το μείγμα σφίξει. Όταν παγώσει, ξεφορμάρουμε και γλασσάρουμε.