Υλικά:
4 φιλέτα ψαριού κατά προτίμηση συναγρίδα, ροφό ή τσιπούρα
1 ρίζα φινόκιο λεπτοκομμένη
1 κουταλιά της σούπας κάππαρη ψιλοκομμένη
1 ντομάτα κομμένη σε φέτες
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
4 κομμάτια λαδόκολλα
4 κομμάτια αλουμινόχαρτο
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε μέσα σε ένα μπολ τα κρεμμυδάκια, το φινόκιο, τις ντομάτες, την κάππαρη, το ελαιόλαδο προσθέτοντας λίγο αλάτι και πιπέρι.
Ανακατεύουμε μέσα σε ένα μπολ τα κρεμμυδάκια, το φινόκιο, τις ντομάτες, την κάππαρη, το ελαιόλαδο προσθέτοντας λίγο αλάτι και πιπέρι.
Απλώνουμε στον πάγκο της κουζίνας τα κομμάτια του αλουμινόχαρτου και πάνω από αυτά τοποθετούμε τις λαδόκολλες.Πάνω σε κάθε λαδόκολλα ισομοιράζουμε τη γέμιση των λαχανικών.Τοποθετούμε επάνω τα φιλέτα ψαριού και με ένα πινέλο τα αλέιφουμε με ελαιόλαδο και τους βάζουμε αλάτι και πιπέρι.
Διπλώνουμε το αλουμινόχαρο μαζί με τα λαδόκολλα και κλέινουμε τα ψάρια μέσα σε αυτό το περίβλημα. Πιέζουμε και γυρίζουμε τις άκρες προς τα μέσα και πατάμε καλά την ένωση για να μην ανοίξει.
Στη συνέχεια τα βάζουμε σε μια λαμαρίνα και τα ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 240 βαθμούς για 15 λεπτά.