Υλικά:
6 κόντρα φιλέτα
1 ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
½ κιλό πατάτες
250 γραμμάρια καρότα
1 κιλό αρακά
250 γραμμάρια κρεμμυδάκια
Αλάτι
Πιπέρι
Φρέσκο Βούτυρο
Εκτέλεση:
Αρχικά καθαρίζουμε τις πατάτες. Πλένουμε τα καρότα, τα καθαρίζουμε και τα κόβουμε σε φετάκια.
Αρχικά καθαρίζουμε τις πατάτες. Πλένουμε τα καρότα, τα καθαρίζουμε και τα κόβουμε σε φετάκια.
Καθαρίζουμε τον αρακά και τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τα ξεπλένουμε.
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα νερό και τα βράζουμε όλα μαζί για 15 λεπτά.
Διαπιστώνουμε ότι έβρασαν όταν το νερό τους ελαχιστοποιηθεί.Ρίχνουμε λίγο πιπέρι και ½ φλιτζάνι τσαγιού περίπου φρέσκο βούτυρο.
Σοτάρουμε στο τηγάνι τα φιλέτα μαζί με ένα ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι.
Στη συνέχεια τα βάζουμε επάνω στα λαχανικά και τα περιχύνουμε με το βούτυρο του τηγανιού.