Υλικά:
Για 6-8 άτομα
8 φιλέτα γλώσσας κατεψυγμένα (1 κιλό)
1 κούπα κρασί λευκό
1 κούπα νερό
1 κουταλάκι sea food seasoning (αντικαταστήστε το με 1 καρότο, 1 κρεμμυδάκι και μερικά κοτσάνια μαϊντανό)
2 κουταλάκια αλάτι
μερικούς κόκκους πιπέρι
1 λεμόνι
1/2 κιλο φασολάκια αμπελοφάσουλα
Εκτέλεση:
Ταιριάζει απίστευτα με πράσινη σαλάτα
Αφήνετε τα φιλέτα γλώσσας να ξεπαγώσουν. Βάζετε σ’ ένα ταψάκι τα φιλέτα γλώσσας ξεπαγωμένα το νερό, το κρασί, το αλάτι, το sea food seasoning και μερικούς κόκκους πιπέρι. Βάλτε το στο φούρνο στους 175 βαθμούς Κελσίου για 15 λεπτά.
Σε άλλο σκέυος βράζετε τα φασολάκια με μπόλικο αλατισμένο νερό για 15 λεπτά το πολύ μέχρι να μακαλώσουν.
Σερβίρουμε τα φασολάκια με το φιλέτο γλώσσας και το λεμόνι.