Φιλέτα ψαριού τυλιχτά με μπέικον και σάλτσα μουστάρδας

by sidagi.gr
717 προβολές

Υλικά:

Για 2-4 άτομα

1 φιλέτο μπακαλιάρου χωρίς κόκαλα και πέτσα
12 λωρίδες μπέικον
1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα
1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
Χυμό από 1 γκρέιπφρουτ
¼ φλιτζάνι ηλιέλαιο
1 ματσάκι φρέσκο δεντρολίβανο
Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση:

Πρωτότυπη και εύκολη συνταγή για το ορεκτικό σας ή ακόμα και για πλήρες γεύμα

Κόψτε φιλέτο σε 4 κομμάτια και πασπαλίστε με αλάτι και πιπέρι
Τυλίξτε 3 φέτες μπέικον σε κάθε φιλέτο.
Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε το μέλι και τη μουστάρδα και 1 φλιτζάνι χυμό γκρέιπφρουτ.

Προθερμαίνετε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια εστία, ζεσταίνετε το λάδι και το δεντρολίβανο.
Τοποθετήστε τα ψάρια με την πλευρά του  μπέικον προς τα κάτω και μαγειρέψτε μέχρι να ροδίσουν από όλες τις πλευρές για 10 λεπτά περίπου.
Σερβίρετε γαρνίροντας με τη σάλτσα μουστάρδας με μέλι

Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα