Υλικά:
Για 2-4 άτομα
225 γραμμάρια φετουτσίνι
3 κουταλιές της σούπας βούτυρο
3 μεγάλες σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
340 γραμμάρια ψητές κόκκινες πιπεριές τουρσί στραγγισμένες και ψιλοκομμένες
1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
112 γραμμάρια τριμμένη φέτα
¼ φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα
1 χούφτα φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο
Εκτέλεση:
Απογειώστε τη γεύση με ένα εκρηκτικό συνδυασμό στο πιάτο σας!
Σε αλατισμένο νερό βράζετε τα φετουτσίνι σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου.
Λιώστε το βούτυρο σε μεγάλο τηγάνι. Σοτάρετε το σκόρδο μέχρι να βγάλει το άρωμα περίπου για 2 λεπτά.
Στη συνέχεια ρίχνετε στο τηγάνι τις κόκκινες πιπεριές κομμένες σε φέτες, κρέμα γάλακτος, φέτα και ¼ φλιτζάνι παρμεζάνα και μαγειρεύετε για 4-5 λεπτά.
Σε ένα μπλέντερ ρίχνετε το μισό μείγμα πιπεριάς και χτυπάτε μέχρι να γίνει ένα λείο μείγμα. Στη συνέχεια ρίχνετε τον πουρέ πιπεριάς μαζί με τις υπόλοιπες πιπεριές μέσα στα μακαρόνια, ανακατεύετε καλά και σερβίρετε πασπαλίζοντας με παρμεζάνα, ψιλοκομμένο βασιλικό, αλάτι και πιπέρι.