Υλικά:
Για 2-4 άτομα
4 τετράγωνα κομμάτια φέτα
4 φύλλα κρούστας
4 κουταλιές της σούπας μέλι
2 κουταλιές της σούπας σουσάμι καβουρδισμένο
1 κουταλιά σούπας ξύδι
Λάδι για τηγάνισμα
Εκτέλεση:
Γρήγορο και εύκολο ορεκτικό για όλη την παρέα
Κόβουμε τα φύλλα κρούστας στη μέση και βάζουμε από δύο μισά φύλλα το ένα πάνω στο άλλο. Στο κέντρο τους τοποθετούμε τη φέτα.
Διπλώνουμε σαν να είναι φάκελος και το αφήνουμε λίγο.
Σε μικρό μπρίκι ρίχνουμε το μέλι, το ξύδι και μια κουταλιά σούπας νερό, τα βράζουμε και τα ανακατεύουμε. Ζεσταίνουμε καλά το λάδι και τηγανίζουμε τα φακελάκια μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
Τα βγάζουμε, τα βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί και στη συνέχεια στα πιάτα. Περιχύνουμε με 1½ κουταλιά της σούπας σάλτσα το καθένα και πασπαλίζουμε με το σουσάμι.