Φαρφάλες με αρακά και φέτα

by sidagi.gr
514 προβολές

Υλικά:

Για 2-4 άτομα

300 γραμμάρια ζυμαρικά φαρφάλες
½ κούπας κεφαλογραβιέρα
1 κούπα τυρί φέτα κομμένη σε κυβάκια
200 γραμμάρια αρακάς
Αλάτι
πιπέρι λευκό
μαϊντανό
2 κουταλιές σούπας λάδι

 

Εκτέλεση:

Λαχταριστό και καλοκαιρινό πιάτο για όλες τις ώρες

Βράζουμε τις φαρφάλες σε αλατισμένο νερό για 8 λεπτά.
Σε φαρδιά κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι και μόλις κάψει λίγο ρίχνουμε το τον αρακά.

Αφήνουμε να μακαλώσει ο αρακάς για 8 λεπτά. Ανακατεύουμε ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και μόλις πιουν τα υγρά τους προσθέτουμε και τη φέτα και ανακατεύουμε.
Στη συνέχεια προσθέτουμε τα ζυμαρικά τα οποία έχουμε σουρώσει (όχι πολύ καλά), ανακατεύουμε και σερβίρουμε στα πιάτα, γαρνίροντας με μαϊντανό ψιλοκομμένο.

Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα