Υλικά:
10 μερίδες κρέας (αρνί ή κατσίκι)
500 γρμμάρια κεφαλοτύρι
3 κρεμμύδια
2 ντομάτες
2 πιπέριές
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Παραδοσιακό Ελληνικό φαγητό
Για να ψήσουμε το κρέας θα χρειαστούμε 4 λαδόκολλες.
Έχουμε ζητήσει από το χασάπη να μας κόψει το κρέας, το πλένουμε με άφθονο νερό για να φύγουν τα αίματα, το στρταγγίζουμε και το αλατοπιπερώνουμε.
Αμέσως μετά τοποθετούμε τα κομμμάτια πάνω στη λαδόκολλα.
Κόβουμε το κεφαλοτύρι σε χοντρά κομμάτια και με αυτά γεμίζουμε το κρέας.
Πλένουμε τις ντομάτες και καθαρίζουμε τις ντομάτες και τις πιπεριές και τις κόβουμε στα 4.
Στη συνέχεια τις βάζουμε πάνω στο κρέας.
Κλείνουμε από πάνω τη λαδόκολλα και τυλίγουμε με αυτή το κρέας.
Προθερμαίνουμε το φούρνο και το ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 2-3 ώρες.