Υλικά:
2 λεπτά εσκαλόπ
Μισή κουταλιά αλεύρι
10 γραμ. βούτυρο
2 κουταλιές κρέμα γάλακτος
Λίγο κονιάκ
Αλάτι
Πιπέρ
Εκτέλεση:
Εύκολο πιάτο με γρήγορη εκτέλεση για εργαζόμενες νοικοκυρές!
Εύκολο πιάτο με γρήγορη εκτέλεση για εργαζόμενες νοικοκυρές!Κόβουμε σε κομματάκια τα εσκαλόπ, τα αλευρώνουμε και τα αλατοπιπερώνουμε. Ρίχνουμε το κρέας σε ένα τηγάνι με βούτυρο και αφήνουμε να ροδίει από κάθε πλευρά.
Σβήνουμε με κονιάκ. Βγάζουμε τα εσκαλόπ από το τηγάνι και βάζουμε την κρέμα γάλακτος στη φωτιά. Ανακατεύουμε συνεχώς και μόλις πάρει μια βράσει περιχύνουμε τα εσκαλόπ.