Εσκαλόπ αλά κρέμ

by sidagi.gr
854 προβολές

Υλικά:

2 λεπτά εσκαλόπ
Μισή κουταλιά αλεύρι
10 γραμ. βούτυρο
2 κουταλιές κρέμα γάλακτος
Λίγο κονιάκ
Αλάτι
Πιπέρ

Εκτέλεση:

Εύκολο πιάτο με γρήγορη εκτέλεση για εργαζόμενες νοικοκυρές!

Εύκολο πιάτο με γρήγορη εκτέλεση για εργαζόμενες νοικοκυρές!Κόβουμε σε κομματάκια τα εσκαλόπ, τα αλευρώνουμε και τα αλατοπιπερώνουμε. Ρίχνουμε το κρέας σε ένα τηγάνι με βούτυρο και αφήνουμε να ροδίει από κάθε πλευρά.

Σβήνουμε με κονιάκ. Βγάζουμε τα εσκαλόπ από το τηγάνι και βάζουμε την κρέμα γάλακτος στη φωτιά. Ανακατεύουμε συνεχώς και μόλις πάρει μια βράσει περιχύνουμε τα εσκαλόπ.

 

Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα