Υλικά:
Για 2-4 άτομα
225 γραμμάρια φύλλο σφολιάτας
600 γραμμάρια κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
3 αυγά, χτυπημένα
125ml γάλα
75 γραμμάρια τριμμένο τυρί τσένταρ
Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση:
Λαχταριστή και εύκολη τάρτα για όλη την οικογένεια
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 ° C. Απλώστε ένα φύλλο λαδόκολλας σε μια στρογγυλή φόρμα και απλώστε τη ζύμη σφολιάτας πάνω στη λαδόκολλα, τρυπήστε την επιφάνεια σφολιάτας με ένα πιρούνι και αφήνετε στην άκρη.
Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζετε το κρεμμύδι με λίγο ελαιόλαδο για 5 με 6 λεπτά μέχρι να μαλακώσει το κρεμμύδι.
Στη συνέχεια απλώνετε το μαγειρεμένο κρεμμύδι πάνω απ΄ την τάρτα και σε ξεχωριστό μπολ ανακατεύετε τα αυγά προσθέτοντας το αλάτι, πιπέρι και το γάλα. Απλώστε το μείγμα πάνω μέσα στην τάρτα και πασπαλίστε με το τυρί τριμμένο. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 25 λεπτά.