Υλικά:
Για 24 μπισκότα
113 γραμμάρια ανάλατο βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
100 γραμμάρια καστανή ζάχαρη
60 γραμμάρια λευκή ζάχαρη
1/2 κουταλάκι του γλυκού βανίλια
1 αυγό
160 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/4 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
250 γραμμάρια φράουλες αποξηραμένες χοντροκομμένες
Εκτέλεση:
Εύκολα και μυρωδάτα μπισκότα με κομματάκια φράουλας για όλες τις ώρες
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και βάζετε λαδόκολλα σε 2 ταψιά.
Χοντροκόβετε τις φράουλες.
Χρησιμοποιώντας ένα ηλεκτρικό μίξερ χτυπάμε το βούτυρο, καστανή ζάχαρη, λευκή ζάχαρη και τη βανίλια μέχρι να μαλακώσει το μείγμα.
Προσθέστε το αυγό και χτυπήστε μέχρι να ενωθούν τα υλικά.
Κλείνετε το μίξερ και προσθέστε το αλεύρι, τη σόδα και το αλάτι ανακατεύοντας σε χαμηλή ταχύτητα μέχρι να ενωθούν.
Προσθέστε τις φράουλες στο μείγμα και ανακατεύετε με χαμηλή ένταση.
Με ένα κουτάλι του γλυκού πλάθετε τη ζύμη σε μπαλάκια και τα βάζετε στις λαδόκολλες.
Ψήστε για 10-12 λεπτά. Αφήνετε να κρυώσουν και σερβίρετε.
ΑΒ Click2shop app: Ψωνίστε τώρα online από το κινητό σας