Υλικά:
400 γραμ. χυλοπίτες χωριάτικες
Αλάτι
Λίγο βούτυρο λιωμένο
Για τη σάλτσα γιαουρτιού:
300 ml γιαούρτι στραγγιστό
2 σκελίδες σκόρδο
6 κουταλιές της σούπας βούτυρο λιωμένο
Αλάτι
Γλυκιά πάπρικα για πασπάλισμα
Εκτέλεση:
Ιδιαίτερες γεύσεις συνδυάζονται αρμονικά σε ένα ελαφρύ γεύμα!
Ιδιαίτερες γεύσεις συνδυάζονται αρμονικά σε ένα ελαφρύ γεύμα!
Αναμειγνύουμε τα υλικά της σάλτσας γιαουρτιού. Εν τω μεταξύ, βράζουμε τις χυλοπίτες σε αλατισμένο νερό. Τις σουρώνουμε, μεταφέρουμε σε ζεσταμένη πιατέλα και περιχύνουμε με λίγο βούτυρο για να μην κολλήσουν.
Ρίχνουμε τη σάλτσα γιαουρτιού πάνω από τις χυλοπίτες, τις περιχύνουμε με το υπόλοιπο ζεστό βούτυρο, πασπαλίζουμε με την πάπρικα και σερβίρουμε.