Υλικά:
500 γραμμάρια κρέμα τυρί
200 ml κρέμα γάλακτος ελαφριά χτυπημένη
2 φλιτζάνια βατόμουρα
100 γραμμάρια κουβερτούρα γάλακτος
150 γραμμμάρια λιωμένη λευκή σοκολάτα
150 γραμμάρια τριμμένα μπισκότα digestive
5 φύλλα ζελατίνας
30 γραμμάρια βούτυρο λιωμένο
50 γραμμάρια ζάχαρη
4 κουταλιές της σούπας κακάο
1 λαδόκολλα
Εκτέλεση:
Βάζουμε σε ένα μπολ 30 γραμμάρια λιωμένο βούτυρο, 4 κουταλιές της σούπας κακάο και τα τριμμένα μπισκότα.
Βάζουμε σε ένα μπολ 30 γραμμάρια λιωμένο βούτυρο, 4 κουταλιές της σούπας κακάο και τα τριμμένα μπισκότα.
Τα ανακατεύουμε καλά.
Στη συνέχεια αππλώνουμε το μείγμα σε μια στρογγυλή φόρμα με ελατήριο μήκους 20 εκατοστών περίπου.
Βράζουμε λίγο νερό.
Μουσκεύουμε τα φύλλα της ζελατίνας σε κρύο νερό και όταν μαλκώσουν,τα ανακατεύουμε με 4 κουταλιές βραστό νερό.
Βάζουμε στον κάδο του μίξερ 500 γραμμάρια κρέμα τυρί και 50 γραμμάρια ζάχαρη και τα χτυπάμε μαζί.
Ρίχνουμε τη λιωμένη ζελατίνα.
Προσθέτουμε τη λιωμένη λευκή σοκολάτα, τη χτυπημένη κρέμα γάλακτος και τα βατόμουρα.
Ανακατεύουμε.
Τοποθετόυμε στο ταψί τα τριμμένα μπισκότα.
Αδειάζουμε από πάνω το μείγμα που φτιάξαμε.
Βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο για τέσσερεις ώρες.
Μέχρι να ετοιμαστεί το τσιζκέικ ψιλοκόβουμε την κουβερτούρα γάλακτος.
Στη συνέχεια τη βάζουμε σε μπεν μαρί και τη λιώνουμε.
Μόλις λιώσει, την απλώνουμε σε λαδόκολλα και την αφήνουμε λίγη ώρα μέχρι να πήξει.
Όταν πήξει, με τη βοήθεια ενός κουπ κατ σχηματίζουμε μικρά σοκολατένια αστεράκια.
Βγάζουμε το τσιζκέικ απο το ψυγείο,το διακοσμούμε με τα σοκολατένια αστεράκια και το σερβίρουμε.