Χριστουγεννιάτικα τρουφάκια με ξερά φρούτα και κρέμα γάλακτος Ροδόπη

by sidagi.gr
605 προβολές

Υλικά:

250 γραμμάρια κουβερτούρα

2 φλιτζάνια τριμμένα καρύδια

¼ φλιτζανιού κρέμα γάλακτος Ροδόπη

¼ φλιτζανιού βούτυρο

1 φλιτζάνι ψιλοκομμένα ξερά φρούτα (σταφίδες, σύκα, βερίκοκα, δαμασκηνα, χουρμάδες)

½ φλιτζάνι ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα

Εκτέλεση:

Από το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα σοκολατένια τρουφάκια. Αντί να τα αγοράσετε, φτιάξτε τα εύκολα και γρήγορα! 

Από το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα σοκολατένια τρουφάκια. Αντί να τα αγοράσετε, φτιάξτε τα εύκολα και γρήγορα! 

 

Λιώστε την κουβερτούρα με το βούτυρο σε μπεν μαρί και ανακατέψτε με τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τη ζάχαρη άχνη.

 

Αφήστε το μείγμα στο ψυγείο για 2 – 3 ώρες για να σφίξει.

 

Πλάστε τα τρουφάκια και βάλτε τα σε χάρτινες ή μεταλλικές θήκες, πασπαλίστε τα με την άχνη και διατηρήστε τα στο ψυγείο. 

 

Χριστουγεννιάτικα τρουφάκια με ξερά φρούτα και κρέμα γάλακτος Ροδόπη

Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα