Υλικά:
Για 2-4 άτομα
1/2 μαρούλι κομμένο για λεπτές λωρίδες
φύλλα κάππαρης και μουστάρδας
1/2 κρεμμύδι κομμένος σε λεπτές ροδέλες
2 ντομάτες κομμένες σε κύβους
2 φέτες κομμένες σε κύβους τυρί φέτα
2 κουταλιές της σούπας ελιές
ρόκα
αλάτι και πιπέρι
χυμό λεμόνι
ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Μια παραδοσιακή και χορταστική σαλάτα για όλες τις ώρες
Σε ξύλο κοπής κόβουμε το μαρούλι σε μικρές λωρίδες ,την κάπαρη και την ντομάτα, την φέτα, το κρεμμύδι σε ροδέλες.
Έπειτα τα βάζετε όλα μαζί σε ένα μεγάλο μπολ, ρίχνετε το αλάτι μαζί με τη ρίγανη και το λάδι, το λεμόνι και τις ελιές.
Κατόπιν τα ανακατεύετε όλα μαζί και σερβίρετε.