Υλικά:
Για 2-4 άτομα
1 κιλό χοιρινό χωρίς κόκκαλο κομμένο σε μικρές μερίδες
250γρ Στραγγιστό Γιαούρτι ΜΕΒΓΑΛ 10% ή 2% Λίγο ελαιόλαδο 250 γρ μανιτάρια
3 κρόκοι αυγού
2 κουταλιές του γλυκού μουστάρδα
Αλατοπίπερο
Εκτέλεση:
Λαχταριστό και ζουμερό χοιρινό μαγειρεμένο με σως από γιαούρτι για όλη την οικογένεια
Σωτάρουμε το κρέας στο λάδι. Προσθέτουμε τα μανιτάρια. Βάζουμε λίγο νερό και αλατοπίπερο και αφήνουμε να βράσει ελέγχοντας το να μην κολλήσει. Αν χρειαστεί βάζουμε λίγο νεράκι ακόμη.
Σε ένα μπωλ χτυπάμε τους κρόκους με το γιαούρτι και τη μουστάρδα. Ρίχνουμε λίγο από το ζουμί του φαγητού και αφήνουμε να πάρει βράση μέχρι να πήξει η σάλτσα.
Περιχύνουμε το κρέας.
Συνοδεύουμε το κρέας με άγριο ρύζι.