Χοιρινές μπριζόλες με καλαμπόκι

by sidagi.gr
575 προβολές

Υλικά:

Για 2-4 άτομα

4 χοιρινές μπριζόλες
1 ποτήρι μπύρα
3 κρεμμύδια
1 κουταλιά της σούπας αλεύρι φαρίνα
1 κουταλιά πάστα ντομάτας
4 κουταλιές βούτυρο για το τσιγάρισμα
Αλάτι
Λίγη ζάχαρη
1 φλιτζάνι καλαμπόκι κονσέρβας
1 ντομάρα ψιλοκομμένη

Εκτέλεση:

Λαχταριστό πιάτο με ζουμερές μπριζόλες για το μεσημεριανό σας

Σε τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια μέχρι να καραμελώσουν. Έπειτα, τα βάζουμε σε ένα βαθύ ταψί. Στο ίδιο τηγάνι τσιγαρίζουμε τις μπριζόλες χωρίς να βάλουμε επιπλέον βούτυρο. Μετά βάζουμε το καλαμπόκι, την ντομάτα, τα κρεμμύδια και το πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη.

Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε το αλεύρι μαζί με την μπύρα και την πάστα ντομάτας και ανακατεύουμε καλά. Τέλος, περιχύνουμε τις μπριζόλες με τη σάλτσα και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 35 λεπτά.

Απαιτούμενος χρόνος: 35 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα