Υλικά:
Για 2-4 άτομα
4 ντομάτες
1 αβοκάντο ώριμο κομμένο σε φέτες
200 γραμμάρια τυρί μοτσαρέλα
Φύλλα βασιλικού
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Ξίδι βαλσμάμικο
Εκτέλεση:
Ιταλική πανδαισία στο πιάτο σας με απλά υλικά
Κόβουμε το αβοκάντο στη μέση και αφαιρούμε το κουκούτσι με ένα μαχαίρι. Βγάζουμε τη σάρκα του αβοκάντο με το κουτάλι και το κόβουμε σε φέτες. Καθαρίζουμε, πλένουμε τις ντομάτες και τις κόβουμε σε στρογγυλές φέτες, όπως και την μοτσαρέλα.
Τοποθετούμε στο πιάτο μία φέτα μοτσαρέλα μία φέτα ντομάτα και μια φέτα αβοκάντο. Ψιλοκόβουμε το βασιλικό και αφήνουμε μερικά φύλλα ολόκληρα για το ντεκόρ.
Πασπαλίζουμε με λίγο βασιλικό, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, λίγο ελαιόλαδο, ντεκοράρουμε με τα φύλλα βασιλικού και ραντίζουμε με ξίδι βλασάμικο.