Μπρουσκέτα με ντομάτα και μοτσαρέλα

by sidagi.gr
513 προβολές

Υλικά:

Για 4-6 άτομα

1 κούπα σάλτσα κέτσαπ
1 ντομάτα ψιλοκομμένη
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 κούπες μπαλάκια μοτσαρέλας
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
1 μπαγκέτα κομμένη κατα μήκος

Εκτέλεση:

Λαχταριστό και εύκολο ορεκτικό για όλες τις ώρες

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Παίρνουμε ένα ταψί και αλείφουμε με το ελαιόλαδο. Σε ξύλο κοπής κόβουμε την μπαγκέτα κατά μήκος και μετά σε κομμάτια 3 εκ. απλώνουμε τα κομμάτια μπαγκέτας στο ταψί.

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την κέτσαπ με την ψιλοκομμένη ντομάτα και βάζουμε πάνω από τα κομμάτια μπαγκέτας.
Πασπαλίζουμε την επιφάνεια με το κρεμμύδι και καλύπτουμε με την μοτσαρέλα. Βάζουμε τα κομμάτια μπαγκέτας, στην χαμηλότερη σκάλα του φούρνου και ψήνουμε για 10 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια και σερβίρουμε.

Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα