Υλικά:
Για 4-6 άτομα
Για τα μπράουνις
1 φλιτζάνι βούτυρο
30 γραμμάρια Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ ψιλοκομμένη ή Νιφάδες Κουβερτούρας ΓΩΤΗΣ
2 φλιτζάνια ζάχαρη
4 αυγά, ελαφρώς χτυπημένα
2 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
2/3 φλιτζάνι Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
1 φλιτζάνι Φαρίνα Κόκκινη ΓΙΩΤΗΣ
Για το παγωτό
1 συσκευασία Μίγμα για γλύκισμα Παγωτό Παρφέ ΓΙΩΤΗΣ
550ml Γάλα
Εκτέλεση:
Δροσερό και εύκολο γλύκισμα για όλη την οικογένεια
Για τα μπράουνις
Σε μια κατσαρόλα, ζεσταίνετε το βούτυρο μαζί με τη σοκολάτα μέχρι να λιώσουν. Αφαιρείτε από την εστία την κατσαρόλα. Με μια ξύλινη κουτάλα ρίχνετε στο μείγμα σοκολάτας τη ζάχαρη, τα αυγά, και τη βανίλια και ανακατεύετε καλά. Στη συνέχεια, προσθέστε το Κακάο, τη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ. Ανακατεύετε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
Απλώνετε το μείγμα μπράουνις στο ταψί και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 28 λεπτά. Σερβίρετε τα μπράουνις με Παγωτό Παρφέ ΓΙΩΤΗΣ.
Για το παγωτό
Ετοιμάζετε το Μίγμα για γλύκισμα Παγωτό Παρφέ ΓΙΩΤΗΣ με γεύση βανίλια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Ρίχνετε το μείγμα σε φόρμα για παγωτό.
Βάζετε το γλύκισμα στην κατάψυξη για περίπου 3-4 ώρες.
Για περισσότερες Συνταγές Γιώτης μπείτε εδώ