Υλικά:
Για 4-6 άτομα
4 πράσα ψιλοκομμένα
2 καρότα τριμμένα
2 κουταλιές σόγια σως
1 κουταλιά φρυγανιά
10 φύλλα κρούστας
αλάτι, πιπέρι
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1/2 κιλό μανιτάρια πλευρώτους φρέσκα
1 φλ. αρακά
4 κρεμμυδάκια φρέσκα
1 κομμάτι τριμμένο λάχανο
Εκτέλεση:
Πλούσιο ορεκτικό που άνετα αντικαθιστά το γεύμα σας
Σε ξύλο κοπής κόβουμε σε λεπτές φέτες τα μανιτάρια και τα κρεμμυδάκια. Ζεσταίνετε το λάδι και σοτάρετε το σκόρδο, τα κρεμμυδάκια και τα μανιτάρια ώσπου να μαλακώσουν.
Προσθέτετε το λάχανο τα καρότα τον αρακά και τα πράσα. Τα ανακατεύετε καλά ρίχνετε λίγο νερό αλάτι και πιπέρι, τη σόγια και αφήνετε να σιγοβράσουν. Τα αφήνετε να κρυώσουν και προσθέτετε τη φρυγανιά.
Κόβετε τα φύλλα σε λωρίδες. Βάζετε 1-2 κουταλιές γέμιση και τα τυλίγετε σε ρολά.
Ακουμπάτε τα ρολά σε αλευρωμένη επιφάνεια για να μη κολλήσουν. Τηγανίζετε τα ρολά σε καυτό λάδι για 3 λεπτά ώσπου να ροδίσουν.