Μπουγιουρντί με ντοματίνια και δυόσμο

by sidagi.gr
674 προβολές

Υλικά:

Για 4-6 άτομα

20 ντοματίνια κομμένα στη μέση
Ένα κρεμμύδι
120 γραμμάρια φέτα
2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο δυόσμο
Ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Λαχταριστός καλοκαιρινός μεζές με φέτα και φρέσκα μυρωδικά για όλες τις ώρες

Κόβουμε στη μέση τα ντοματίνια και το κρεμμύδι σε κυβάκια, τα ανακατεύουμε καλά μαζί με τη φέτα και το ψιλοκομμένο δυόσμο και τα τοποθετούμε σε ταψί με λίγο ελαιόλαδο.
 
Ψήνουμε με σκεπασμένο το ταψί, σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι η φέτα να μαλακώσει, για περίπου 10 – 15 λεπτά.

Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα