665
Υλικά:
Για 4-6 άτομα
20 ντοματίνια κομμένα στη μέση
Ένα κρεμμύδι
120 γραμμάρια φέτα
2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο δυόσμο
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Λαχταριστός καλοκαιρινός μεζές με φέτα και φρέσκα μυρωδικά για όλες τις ώρες
Κόβουμε στη μέση τα ντοματίνια και το κρεμμύδι σε κυβάκια, τα ανακατεύουμε καλά μαζί με τη φέτα και το ψιλοκομμένο δυόσμο και τα τοποθετούμε σε ταψί με λίγο ελαιόλαδο.
Ψήνουμε με σκεπασμένο το ταψί, σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι η φέτα να μαλακώσει, για περίπου 10 – 15 λεπτά.