Υλικά:
Για 30 μπισκότα
110 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 κουταλιές της σούπας κακάο
125 γραμμάρια βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη
1 φλιτζάνι μείγμα μούσλι
200 γραμμάρια λιωμένη κουβερτούρα
Εκτέλεση:
Η πιο εύκολη συνταγή για μπισκότα σοκολάτας…
Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη άχνη μέχρι να αφρατέψει.
Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το κακάο μέσα στο χτυπημένο βούτυρο και ανακατεύουμε.
Τα βάζουμε σε κορνέ και σχηματίζουμε μικρά μπισκότα.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
Πατάμε τα μπισκότα με ένα κουτάλι και τα βάζουμε στο φούρνο να ψηθούν για 10 λεπτά περίπου.
Μόλις τα βγάλουμε από το φούρνο, τα αφήνουμε λίγο να κρυώσουν και τα καλύπτουμε με την κουβερτούρα.
Τέλος, πασπαλίζουμε τα μπισκότα με το μούσλι.