Μπισκότα σοκολάτας και μουσλί

by sidagi.gr
570 προβολές

Υλικά:

Για 4-6 άτομα

500 γραμμάρια λιωμένη φυτική μαργαρίνη
1 κιλό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
2 βανίλιες
1 ποτήρι  βρώμη (μούσλι), ανακατεμένα με διάφορα άλλα δημητριακά
1 σακουλάκι σταγόνες κουβερτούρας
1 ποτήρι λευκό ξηρό κρασί
1 1/2 ποτήρι ζάχαρη

Εκτέλεση:

Γλυκά νηστίσιμα μπισκοτάκια για το πρωινό σας

Σε ένα μπολ, ρίχνουμε  το 1 ποτήρι λευκό ξηρό κρασί, το 1 1/2 ποτήρι ζάχαρη, τα 500 γραμμάρια λιωμένη φυτική μαργαρίνη, το 1 κιλό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, τις 2 βανίλιες και ανακατεύουμε με το σύρμα και μετά
με το χέρι, πλάθουμε τη ζύμη μέχρι να γίνει μάζα.

Τέλος, ρίχνουμε το μούσλι και την κουβερτούρα.
Τα πλάθουμε ελαφρά και δίνουμε σχήμα σε μικρά cookies, τα τοποθετούμε σε λαμαρίνες πάνω σε λαδόκολλα.

Τα βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο  στον αέρα για 12 λεπτά στους 180 βαθμούς.
 

Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα