Μπισκότα παρμεζάνας

by sidagi.gr
640 προβολές

Υλικά:

1 κούπα τυρί παρμεζάνα

1 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις

1 κούπα βούτυρο Κέρκυρας

Αλάτι

Εκτέλεση:

Ζυμώνουμε απαλά σε ένα μπολ  τα υλικά για να μείνει αφράτη η ζύμη. Στη συνέχεια την τυλίγουμε σε μία μεμβράνη σαν μπαστούνι και τη βάζουμε για μισή ώρα στην κατάψυξη.

Ζυμώνουμε απαλά σε ένα μπολ  τα υλικά για να μείνει αφράτη η ζύμη. Στη συνέχεια την τυλίγουμε σε μία μεμβράνη σαν μπαστούνι και τη βάζουμε για μισή ώρα στην κατάψυξη.

 

Κόβουμε το μπαστούνι σε φέτες πάχους ενός εκατοστού και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 10 λεπτά περίπου.

Απαιτούμενος χρόνος: 50 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα