Μπισκότα λεμονιού με αμύγδαλο

by sidagi.gr
712 προβολές

Υλικά:

Για 6-8 άτομα

Ξύσμα από ένα λεμόνι
1 φλιτζάνι αλεύρι ολικής άλεσης
1 φλιτζάνι κορν φλάουρ
1 κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ
Μισό φλιτζάνι φρέσκο βούτυρο
2 κρόκους αυγού
Μισό φλιτζάνι φρουκτόζη
2 κουταλιές της σούπας αμυγδαλόσκονη

Εκτέλεση:

Αφράτα και γλυκά μπισκότα με απαλή γεύση για το πρωινό σας

Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη φρουκτόζη για 5 λεπτά και στη συνέχεια ρίχνουμε ένα – ένα τους κρόκους και ξαναχτυπάμε. Προσθέτουμε όλα τα στερεά υλικά, κάνουμε μια ζύμη μαλακή και πλάθουμε τα μπισκότα.

Η ζύμη δεν πρέπει να βγει τελείως στεγνή, θέλουμε να είναι μαλακή και λίγο σαν χυλός. Με ένα κουτάλι βάζουμε το μείγμα πάνω σε λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς με αέρα για 10 λεπτά.

Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα