Υλικά:
2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 αυγά
1 βανίλια σκόνη
1 φλιτζάνι νιφάδες βρώμης
1 φλιτζάνι υγρή μαύρη ζάχαρη
1 φλιτζάνι βούτυρο
1 κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ
½ φλιτζάνι μέλι
1 κουταλιά του γλυκού κανέλα
Εκτέλεση:
Βάζουμε στον κάδο του μίξερ 1 φλιτζάνι βούτυρο και 1 φλιτζάνι υγρή μαύρη ζάχαρη και τα χτυπάμε για λίγα λεπτά σε μέτρια ταχύτητα.
Βάζουμε στον κάδο του μίξερ 1 φλιτζάνι βούτυρο και 1 φλιτζάνι υγρή μαύρη ζάχαρη και τα χτυπάμε για λίγα λεπτά σε μέτρια ταχύτητα.
Συνεχίζοντας να χτυπάμε ρίχνουμε σταδιακά 2 αυγά, ½ φλιτζάνι μέλι, 1 φλιτζάνι νιφάδες βρώμης, 1 κουταλιά του γλυκού κανέλα,1 βανίλια σκόνη, 1 κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ και στο τέλος το αλεύρι.
Ανακατεύουμε το μείγμα και το βάζουμε στο ψυγείο για μισή ώρα.
Προθερμάινουμε το φούρνο στους 170 βαθμούς.
Παίρνουμε μια μεγάλη ξύλινη κουτάλα και μοιράζουμε το μείγμα σε κουταλιές, οι οποίες είναι τα μπισκότα μας,σε ένα ρηχό ταψί αφήνοντας απόσταση μεταξύ τους.
Τα βάζουμε να ψηθούν για 15 λεπτά.
Όταν τα βγάλουμε από το φούρνο θα τα αφήσουμε να κρυώσουν ελαφρά και μετά θα τα σερβίρουμε.