Υλικά:
Για 4-6 άτομα
200 γραμμάρια κουβερτούρα
1 πακέτο ινδοκάρυδο εμπορίου
350 γραμμάρια βανίλια σε στέρεη μορφή (υποβρύχιο)
Εκτέλεση:
Ακόμα και στη νηστεία αυτό το γλυκάκι δίνει την ίδια γεύση
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε τη βανίλια και τη ζεσταίνουμε μέχρι να γίνει ρευστή, σε χαμηλή φωτιά.
Το βγάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα τη καρύδα ανακατεύοντας καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Το αφήνουμε λίγο να κρυώσει και το πλάθουμε μπαστουνάκια.
Λιώνουμε τη κουβερτούρα σε μπέν μαρί και τα βουτάμε ένα – ένα μέσα, τα βάζουμε επάνω σε λαδόκολλα να κρυώσουν και σερβίρουμε.