Υλικά:
Για 2-4 άτομα
2 ώριμα Αβοκάντο κομμένα στη μέση
Χυμός μισού λεμονιού
Ξύσμα ενός λεμονιού
8 μεγάλες γαρίδες
8 ντοματίνια κομμένα στη μέση
1 μάτσο ρόκα πλυμένη και στεγνή
1 σκελίδα σκόρδο
1 μικρό κρεμμύδι
6 κουταλιές της σούπας ηλιέλαιο
Εκτέλεση:
Εύκολο και γρήγορο ορεκτικό για όλη την οικογένεια
Σε ένα μπολ ρίχνετε το σκόρδο ψιλοκομμένο, αλάτι, το κρεμμύδι, το λεμόνι, το ξύσμα, το ηλιέλαιο, το πιπέρι και τον μαϊντανό και ανακατεύετε καλά με μια κουτάλα.
Προσθέτετε τις γαρίδες καθαρισμένες και τις αφήνετε να μαριναριστούν για 20 λεπτά μέσα στο μείγμα της σάλτσας του σκόρδου.
Βγάζετε τις γαρίδες από την μαρινάδα τους και τις τοποθετείτε σε ταψάκι και από εκεί στο γκριλ για 5 λεπτά. Στη συνέχεια τις στρώνετε με τη ρόκα σε μια πιατέλα, βάζετε από πάνω τα ντοματίνια, και τέλος, περιχύνετε με το μείγμα της σάλτσας.
Κόβουμε τα αβοκάντο στη μέση και αφαιρούμε τα κουκούτσια, Γεμίζουμε τα αβοκάντο με τη γαριδοσαλάτα και σερβίρουμε.