Υλικά:
Για 4-6 άτομα
6 βραστά αυγά
1/2 φλιτζάνι αβοκάντο
1 1/2 κουταλάκια του γλυκού κάρυ σε σκόνη
1 1/2 κουταλιά του γλυκού γλυκιά πάπρικα
1/4 κουταλάκι αλάτι
1 κουταλιά της σούπας μαγιονέζα
1 κουταλιά ψιλοκομμένο πράσινο κρεμμύδι
1/4 φλιτζάνι ψιλοκομμένο σέλινο
Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση:
Λαχταριστή και απλή σαλάτα για να συνοδέψτε το μεσημεριανό σας
Βράζουμε τα αυγά για 8 λεπτά σε χαμηλή θερμοκρασία και τα τεμαχίζουμε αφού κρυώσουν. Σε ξύλο κοπής ψιλοκόβουμε σε μικρούς κύβους το αβοκάντο, κόβουμε σε λεπτές ροδέλες το πράσινο κρεμμύδι και το σέλινο.
Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά πολύ καλά και σερβίρουμε.