Αυγοσαλάτα με γαλοπούλα

by sidagi.gr
644 προβολές

Υλικά:

Για 4-6 άτομα

Δέκα αυγά βρασμένα
250 γραμμάρια φέτα
Δέκα φέτες γαλοπούλα καπνιστή ψιλοκομμένη
Ελαιόλαδο
Πιπέρι
Ξύδι

Εκτέλεση:

Λαχταριστή σαλάτα για όλες τις ώρες

Βράζουμε τα αυγά για 8 λεπτά και τα τεμαχίζουμε αφού κρυώσουν. Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατεύουμε πολύ καλά.

Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα