Υλικά:
Για 4-6 άτομα
6 βραστά αυγά
1 αβοκάνο πολτοποιημένο
1 1/2 κουταλάκια του γλυκού κάρυ σε σκόνη
1/4 κουταλάκι αλάτι
1 κουταλιά της σούπας μαγιονέζα
1 κουταλιά ψιλοκομμένο σχοινόπρασο, τα πράσινα κρεμμύδια ή φρέσκα κρεμμυδάκια
1/4 φλιτζάνι ψιλοκομμένο σέλινο
Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
8 φέτες ψωμί
Εκτέλεση:
Λαχταριστή και εύκολη σαλάτα με απλά υλικά για όλη την οικογένεια
Βράζουμε τα αυγά για 8 λεπτά σε χαμηλή θερμοκρασία και τα τεμαχίζουμε αφού κρυώσουν. Στο μπλέντερ πολτοποιούμε το αβοκάντο μέχρι να γίνει αλοιφή, κόβουμε σε λεπτές ροδέλες το σχοινόπρασο και το σέλινο. Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατεύουμε με πολύ καλά.
Σερβίρουμε με μια κουταλιά της σούπας σε κάθε φέτα ψωμί.