Υλικά:
Για 2-4 άτομα
3 γεμάτες κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
2 φλιτζάνια τσαγιού βρασμένο αστακό
1 ντομάτα κομμένη σε κύβους
1 φλιτζάνι βρασμένο καλαμπόκι
1 κουταλιά της σούπας κοφτή κέτσαπ
Μουστάρδα σε σκόνη
Χυμό λεμονιού
Λόλα κόκκινη ψιλοκομμένη
Άνηθο
Εκτέλεση:
Λαχταριστή και εύκολη σαλάτα για ένα ξεχωριστό γεύμα
Βράζουμε τον αστακό.
Αναμειγνύουμε τη μαγιονέζα, το χυμό λεμονιού, τη μουστάρδα και την κέτσαπ.
Προσθέτουμε τον αστακό και ανακατεύουμε.
Σε μια πιατέλα στρώνουμε τη λόλα, βάζουμε από πάνω τη αστακοσαλάτα μαζί με την ντομάτα και το καλαμπόκι.
Μπορούμε να τη γαρνίρουμε με κλωναράκια άνηθου.