Υλικά:
100 ml λικέρ πορτοκάλι
100 ml κονιάκ
250 ml λεμονίτα ή πορτοκαλάδα με ανθρακικό
750 ml μαυροδάφνη
2 λάιμ
2 πορτοκάλια ακέρωτα
Παγάκια
Εκτέλεση:
Μεγάλη σημασία έχει η επιλογή των πορτοκαλιών, καλύτερα να είναι βιολογικά και ακέρωτα.
Μεγάλη σημασία έχει η επιλογή των πορτοκαλιών, καλύτερα να είναι βιολογικά και ακέρωτα.
Τα πλένουμε καλά και τα κόβουμε σε φέτες με τη φλούδα.
Βάζουμε τις φέτες πορτοκαλιού σε μια κανάτα, προσθέτουμε τα παγάκια, 100 ml λικέρ, 100 ml κονιάκ 250 ml λεμονίτα ή πορτοκαλάδα με ανθρακικό και 750 ml μαυροδάφνη.
Ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα συστατικά.
Αμέσως μετά αφήνουμε για λίγα λεπτά το κοκτέιλ για να σταθεί και το σερβίρουμε.