1,K
Υλικά:
180 γραμμάρια σάλτσα ντομάτας
Δύο ντομάτες κομμένες σε κύβους
20 γραμμάρια λευκό κρασί
80 γραμμάρια μπέικον
Μία μικρή πιπεριά καυτερή
Ένα κρεμμύδι
Μισή κουταλιά σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Σοτάρουμε στο λάδι την ψιλοκομμένη πιπεριά μαζί με το μπέικον σε ένα τηγάνι. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και ύστερα από 2-3 λεπτά την ντομάτα κομμένη σε κύβους.
Σβήνουμε με κρασί, προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτας και αφήνουμε λίγο να βράσουν.
Μπορείτε να την συνδιάσετε με τα αγαπημένα σας ζυμαρικά.