884
Υλικά:
Για 4-6 άτομα
1/2 φλιτζάνι φρέσκα φύλλα (δενδρολίβανο, θυμάρι)
1/2 φλιτζάνι χοντρό θαλασσινό αλάτι
1 φλιτζάνι κλασικό αλάτι
Εκτέλεση:
Φοβερή ιδέα για να μοσχομυρίζουν τα φαγητά σας!
Σε ένα μπολ πλένουμε αρκετά καλά το θυμάρι με το δεντρολίβανο και τα στραγγίζουμε αλλά θέλουμε να είναι ακόμα υγρά.
Στο μπλέντερ ρίχνουμε τα βότανα μαζί το αλάτι και τα ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να γίνει σκόνη.
Φυλάμε σε αεροστεγές βάζο και είναι έτοιμο.