410
Υλικά:
4 φλιτζάνια σπανάκι, 4 ουγκιά
1½ κιλό καρπούζι κομμένο σε κύβους
½ μικρό κόκκινο κρεμμύδι, τεμαχισμένα, 1 ουγκιά
1 φλιτζάνι τυρί φέτα, κομμένη σε κύβους
1 ματσάκι βασιλικό, ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
αλάτι
Βαλσάμικο ξύδι
Εκτέλεση:
Λαχταριστή και δροσερή σαλάτα για να συνοδέψτε το μεσημεριανό σας γεύμα
Κόβετε το καρπούζι σε κύβους και ανακατεύετε με το σπανάκι, κόκκινο κρεμμύδι, τυρί φέτα και ψιλοκομμένο βασιλικό. Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο της επιλογής σας και λίγο ξύδι βαλσάμικο.
Αλατίστε και σερβίρετε.