Υλικά:
Για 12 μπράουνις
250 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
250 γραμμάρια ζάχαρη
60 γραμμάρια βούτυρο λιωμένο
125ml σπορέλαιο
2 μεγάλα αβγά
2 μεγάλοι κρόκοι
300 γραμμάρια κουβερτούρα τριμμένη
50 γραμμάρια κακάο
1 βανίλια σκόνη
1 σφηνάκι εσπρέσο
Βούτυρο και αλεύρι για το ταψί
900 ml παγωτό Carte D’Or Chocolate Brownie
Εκτέλεση:
Ανακατέψτε σε ένα μπολ το κακάο με μισό φλιτζάνι νερό, προσθέστε το λιωμένο βούτυρο, την τριμμένη κουβερτούρα, τη βανίλια, το σπορέλαιο και τον εσπρέσο.
Ανακατέψτε σε ένα μπολ το κακάο με μισό φλιτζάνι νερό, προσθέστε το λιωμένο βούτυρο, την τριμμένη κουβερτούρα, τη βανίλια, το σπορέλαιο και τον εσπρέσο.
Ανακατέψτε και προσθέστε τα αβγά και τους κρόκους.
Ρίξτε μετά τη ζάχαρη και το αλεύρι. Αδειάστε το μείγμα σε βουτυρωμένο και αλευρωμένο ορθογώνιο ταψί και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο, στο χαμηλότερο ράφι στους 160°C για 25 – 30 λεπτά.
Αφήστε τα μπράουνις να κρυώσουν για λίγη ώρα και σερβίρετε με μία μπάλα παγωτό Carte D’Or Chocolate Brownie.
.