Υλικά:
Για 12 μερίδες
320 γραμμάρια ζάχαρη
15 αβγά
320 γραμμάρια βούτυρο
500 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούρα
200 γραμμάρια αλεύρι
720ml παγωτό Carte D’Or Pecan Βανίλια
Εκτέλεση:
Βάλτε τη σοκολάτα και το βούτυρο σε μπεν μαρί να λιώσουν.
Βάλτε τη σοκολάτα και το βούτυρο σε μπεν μαρί να λιώσουν.
Χτυπήστε τα αβγά με τη ζάχαρη στο μίξερ για να φουσκώσουν. Βγάλτε το μείγμα από το μίξερ και αδειάστε σε ένα φαρδύ μπολ. Ρίξτε σιγά σιγά τη λιωμένη κουβερτούρα και ανακατέψτε με μια κουτάλα.
Προσθέστε το αλεύρι που έχετε κοσκινίσει, ανακατεύοντας καλά. Γεμίστε μέχρι τη μέση τα ατομικά φορμάκια, τα οποία έχετε αλευρώσει και αλείψει με βούτυρο.
Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνου στους 160°C για περίπου 10 λεπτά.
Αφαιρέστε τις φόρμες και σερβίρετε με μία μπάλα παγωτό Carte D’Or Pecan Βανίλια.