Πανακότα σοκολάτας με παγωτό Carte D’Or βανίλια Μαδαγασκάρης

by sidagi.gr
784 προβολές

Υλικά:

Για 10 μερίδες

730 γραμμάρια γάλα

120 γραμμάρια ζάχαρη

100 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούρα

16 γραμμάρια φύλλα ζελατίνης

600 ml Παγωτό Carte D’Or Bανίλια Μαδαγασκάρης

Πανακότα σοκολάτας με παγωτό Carte D'Or βανίλια Μαδαγασκάρης

Εκτέλεση:

Βάλτε σε ένα σκεύος 1 λίτρο κρύο νερό, βουλιάστε τις ζελατίνες και αφήστε για περίπου 15 λεπτά.

Βάλτε σε ένα σκεύος 1 λίτρο κρύο νερό, βουλιάστε τις ζελατίνες και αφήστε για περίπου 15 λεπτά.

 

Βάλτε τη ζάχαρη με το γάλα σε μια κατσαρόλα και αφήστε να βράσουν. Στραγγίξτε καλά τις ζελατίνες από το νερό και ρίξτε τις στο ζεστό μείγμα. Ανακατέψτε μέχρι να λιώσουν. Προσθέστε την κουβερτούρα και συνεχίστε το ανακάτεμα. Αφήστε το μείγμα να κρυώσει λίγο και έπειτα γεμίστε τα σκεύη που έχετε διαλέξει για την πανακότα.

 

Αφήστε τα στο ψυγείο να παγώσουν και να σταθεροποιηθούν.

 

Σερβίρετε με μια μπάλα παγωτό  Carte D’Or  Βανίλια Μαδαγασκάρης.

Πανακότα σοκολάτας με παγωτό Carte D'Or βανίλια Μαδαγασκάρης

Απαιτούμενος χρόνος: 40 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα