Υλικά:
Για 2-4 άτομα
Για το ντρέσινγκ
1 κουταλιά της σούπας τριμμένη φέτα
1/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο
3 κουταλιές της σούπας ξίδι από κόκκινο κρασί
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα Dijon
1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι και πιπέρι
Για την σαλάτα
1 κουταλάκι του γλυκού βούτυρο
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
1 φλιτζάνι καρύδια
1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι και πιπέρι
3 κουταλιές της σούπας μέλι
8 φλιτζάνια κομμένο σε λεπτές φέτες κόκκινο λάχανο (περίπου μισό κεφάλι)
2 φρέσκα κρεμμυδάκια, κομμένα σε φέτες
1/3 φλιτζάνι τριμμένη φέτα
Εκτέλεση:
Λαχταριστή και εύκολη σαλάτα για να συνοδέψτε το μεσημεριανό σας γεύμα
Λαχταριστή και εύκολη σαλάτα για να συνοδέψτε το μεσημεριανό σας γεύμαΣτο μούλτι ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να γίνει ένα λείο μείγμα.
Σε ένα τηγάνι ρίχνετε λίγο βούτυρο και ζεσταίνετε τα καρύδια μέχρι να ροδίσουν ελαφρώς.
Στη συνέχεια ρίχνετε το μέλι μέσα στα καρύδια, ανακατεύετε καλά μέχρι να λιώσει. Στη συνέχεια στρώνετε τα καρύδια σε ένα φύλλο λαδόκολλας και αφήνετε να κρυώσουν για 5 λεπτά.
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε το ψιλοκομμένο λάχανο, τα κρεμμυδάκια, τη φέτα, και ψύχεται ζαχαρωμένα καρύδια και ραντίστε με το ντρέσινγκ και σερβίρετε.