Πέννες με μπέικον, αυγα και παρμεζάνα

by sidagi.gr
618 προβολές

Υλικά:

Για 2-4 άτομα

400 γραμμάρια πέννες
 200 γραμμάρια μπέικον κομμένο σε φέτες ή πενσέτα
 150 γραμμάρια παρμεζάνα τριμμένη
 1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο
 1 κουταλιά της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
 4 αυγά ελαφρώς χτυπημένα

Εκτέλεση:

Λαχταριστό και εύκολο πιάτο με ροδοψημένο μπέικον και μακαρόνια για όλη την οικογένεια

Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε τις πέννες και τις βράζετε σε αλατισμένο νερό για 7 λεπτά. Στραγγίξτε και επιστρέψτε τα ζυμαρικά στη κατσαρόλα. Ζεσταίνετε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά. Ρίχνετε το μπέικον ψιλοκομμένο και μαγειρεύετε μέχρι να ροδίσει. Στη συνέχεια αφαιρέστε το μπέικον και προσθέστε τα αυγά χτυπημένα στο τηγάνι ανακατεύοντας συνέχεια μέχρι να ψηθούν.

Έπειτα προσθέστε το μπέικον και τα αυγά στα μακαρόνια και ανακατεύετε.
Σερβίρετε τις πέννες με το μπέικον μαζί με την τριμμένη παρμεζάνα και το μαϊντανό ψιλοκομμένο.

Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα