Υλικά:
Για 2-4 άτομα
1 μικρό κολοκύθι
1 νεκταρίνι, κομμένο σε φέτες
1 ματσάκι ρόκα
1 ματσάκι ματσάκι σπανάκι
40 γραμμάρια φέτα, θρυμματισμένη
5 φέτες προσούτο
2 κουταλιές βαλσαμικό ξίδι
2 κουταλιές ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Δροσερή και εύκολη σαλάτα για όλες τις ώρες
Κόβουμε το κολοκυθάκι σε λεπτές φέτες και τα βάζουμε στη σχάρα να ψηθούν για 2 με 3 λεπτά από κάθε πλευρά.
Σε μια σαλατιέρα ανακατεύουμε τις φέτες από το κολοκύθι, το σπανάκι, την φέτα, το νεκταρίνι κομμένο σε φέτες, το προσούτο και τη ρόκα σε μια σαλατιέρα. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το βαλσαμικό ξίδι, το αλάτι και το πιπέρι.