Υλικά:
Για 2-4 άτομα
1 3/4 φλιτζάν φρέσκο καλαμπόκι
40 ντοματίνια κομμένα στη μέση
1 κονσέρβα μαύρα φασόλια πλυμένα και στραγγισμένα
2 αβοκάντο ώριμα κομμένα σε κύβους
1 κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1/4 φλιτζάνι κόλιαντρο, ψιλοκομμένο
Για το ντρέσινγκ
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Χυμό 1 λεμονιού
1-2 κουταλιές του γλυκού κύμινο
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1/2 κουταλάκι του γλυκού τριμμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση:
Λαχταριστή και εύκολη σαλάτα για όλες τις ώρες
Κόβετε το αβοκάντο τα αβοκάντο σε κύβους και τα ρίχνετε σε μια σαλατιέρα. Προσθέστε τα ντοματίνια κομμένα στη μέση, το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και τα υπόλοιπα υλικά της σαλάτας.
Σε ένα μπολ χτυπήστε ελαφρά μαζί τα υλικά του ντρέσινγκ και ραντίστε τη σαλάτα . Ανακατεύετε σιγά σιγά στο παλτό ομοιόμορφα, αφήστε στο ψυγείο για περίπου 10 λεπτά και σερβίρετε.