Υλικά:
Για 4-6 άτομα
60 γραμμάρια φρέσκο σπανάκι
450 γραμμάρια παντζάρια βρασμένα κομμένα σε φέτες
100 γραμμάρια φασολάκια πράσινα βρασμένα
180 γραμμάρια χαλούμι κομμένο σε φέτες
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
2 κουταλιές κοκουνάρι καβουρδισμένο
2 κουταλιές της σούπας παρθένο ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας βαλσαμικό ξίδι
Εκτέλεση:
Λαχταριστή και εύκολη σαλάτα για να συνοδέψτε το μεσημεριανό σας
Σε μια μεγάλη σαλατιέρα ρίχνετε τα φύλλα από σπανάκι, παντζάρια και τα φασολάκια.
Ζεσταίνετε σε δυνατή θερμοκρασία ένα τηγάνι με σχάρα. Βουρτσίστε χαλούμι με λίγο λάδι. Μαγειρέψτε για 1-2 λεπτά κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσει. Σε ξεχωριστό σκεύος καβουρδίζετε το κουκουνάρι για λίγα λεπτά μέχρι να ροδίσει.
Ρίχνετε το χαλούμι στη σαλατιερα μαζί το κουκονάρι. Αλατοπιπερώνετε και περιχύνετε με το ελαιόλαδο και βαλσαμικό ξίδι.