Υλικά:
Για 4-6 άτομα
1 πακέτο σφολιατάκια
1 φάκελο μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ
500ml γάλα
Μισό κιλό κιμά
1 αυγό
1 κρεμμύδι
1 κονσέρβα σάλτσα τομάτα
Κεφαλοτύρι τριμμένο
Μαϊντανό
1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
Εκτέλεση:
Γρήγορο και εύκολο ορεκτικό για όλη την οικογένεια με απλά υλικά
Σε ένα τηγάνι σοτάρετε το κρεμμύδι. Προσθέστε τον κιμά, τη σάλτσα τομάτας, τη ρίγανη, το μαϊντανό, το αλατοπίπερο, το λάδι και σιγοβράζετε για περίπου 20 λεπτά μέχρι το μείγμα να πήξει.
Ετοιμάζετε την Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Στη συνέχεια ανοίγετε τα σφολιατάκια και ρίχνετε από 1 κουταλιά του γλυκού κιμά, λίγο τριμμένο κεφαλοτύρι και μετά τη Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ. Κλείνετε καλά σε πουγκιά.
Χτυπήστε το αυγό και αλείψτε το πάνω τα πουγκιά πασπαλίζοντας με λίγο κεφαλοτύρι. Ψήνετε στο φούρνο μέχρι να ροδίσουν για περίπου 20 λεπτά.
Για περισσότερες Συνταγές Γιώτης μπείτε εδώ