Υλικά:
Για 4-6 άτομα
Για τη βάση
2 φάκελα Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ
12 κουταλιές της σούπας βούτυρο λιωμένο
1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
Για την κρέμα
400 γραμμάρια τυρί κρέμα
2 φάκελα Άνθος Αραβοσίτου βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
1 φάκελο Garni Ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ
900 ml γάλα
Για την επικάλυψη ζελέ
1 συσκευασία Φρουί Ζελέ με γεύση φράουλα ΓΙΩΤΗΣ
Εκτέλεση:
Δροσερό και εύκολο μπισκοτογλυκό ψυγείου με βάση μπισκότου καλυμμένο με κρέμα και επικάλυψη από ζελέ
Βουτυρώστε ένα πυρέξ διαστάσεων 40 x 26 εκ. και καλύψτε το με 2 φύλλα λαδόκολλας ένα οριζόντια και άλλο ένα κάθετα.
Ανακατεύετε το Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ, το λιωμένο βούτυρο και τη ζάχαρη. Πιέστε στο κάτω μέρος του πυρέξ.
Στο κάδο του μίξερ ετοιμάζετε το Garni Ζαχαροπλαστικής σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Ετοιμάζετε το Άνθος Αραβοσίτου βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και αφήνετε να κρυώσει πριν το ανακατέψτε με το Garni Ζαχαροπλαστικής. Στη συνέχεια προσθέτετε το τυρί κρέμα και ανακατεύετε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
Το ρίχνετε πάνω από τη βάση μπισκότου και το τοποθετείτε στο ψυγείο μέχρι να φτιάξετε το ζελέ.
Φτιάχνετε το Φρουί Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία και το αφήνετε στο ψυγείο να κρυώσει για 30 λεπτά. Στη συνέχεια ρίχνετε το μείγμα ζελέ πάνω από την κρέμα και αποθηκεύετε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες.
Για περισσότερες Συνταγές Γιώτης μπείτε εδώ