Υλικά:
Για 4-6 άτομα
Τρεις κουταλιές της σούπας μη αποφλοιωμένο καλαμπόκι
Λίγο λάδι
Λίγο αλάτι
150 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούρα λιωμένη
Εκτέλεση:
Λαχταριστή και πρωτότυπη συνταγή για σοκολατένια ποπ κορν! Απολαύστε τα με όλη την παρέα!
Βάζουμε σε μια μεγάλη κατσαρόλα λίγο λάδι και αφήνουμε να κάψει σε δυνατή θερμοκρασία. Στη συνέχεια ρίχνουμε μέσα το καλαμπόκι με λίγο αλάτι και κλείνουμε το καπάκι. Ταυτόχρονα ζεσταίνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί.
Όσο σκάει το ποπκορν, κουνάμε κυκλικά πάνω στο μάτι την κατσαρόλα. Αφού σκάσει και το τελευταίο είναι έτοιμα. Στη συνέχεια αλατίζουμε τα ποπ κορν (αν και εφόσον τα προτιμάτε αλμυρά) και ρίχνετε τη λιωμένη σοκολάτα ανακατεύοντας τα ποπ με μια σπάτουλα σιλικόνης. Αφήνετε για λίγα λεπτά να στεγνώσει η σοκολάτα και σερβίρουμε.