Υλικά:
Για 4-6 άτομα
3 κρουασάν γεμιστά με σοκολάτα
2 αυγά
1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
Εκτέλεση:
Αφράτη και γλυκιά πουτίγκα για το πρωινό σας
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 160 βαθμούς.
Κόβετε τα κρουασάν σε μπουκιές.
Στη συνέχεια ανακατεύετε σε ένα μπολ την κρέμα γάλακτος μαζί με τα αυγά, το εκχύλισμα βανίλιας, το αλάτι μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
Ρίχνουμε το μείγμα κρέμας πάνω από τα κομμάτια των κρουασάν και μετά πιέστε απαλά προς τα κάτω ώστε η κρέμα αρχίσει να απορροφάται.
Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για 30 λεπτά. Στη συνέχεια αφαιρέστε το αλουμινόχαρτο και συνεχίστε να ψήνετε ακάλυπτη για περίπου 10 λεπτά. Πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη και σερβίρουμε.